Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4132914 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Камелия: Не съм се карала с Митко Пайнера

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Камелия не е във война с шефа на "Пайнер" инж. Митко Димитров и двамата са в прекрасни отношения. Това заяви пред "България Днес" самата изпълнителка.

През последните дни стана ясно, че певицата ще се самопродуцира чрез собствената компания, но паралелно с това остава в голямото семейство на "Пайнер".

Реклама

"Към момента професионалните взаимоотношения между мен и фирмата не са прекратени, а променени. Вследствие на тази промяна "Камс Продакшън", тоест аз, продуцира и плаща аудио-визуалната ми продукция, а "Пайнер" я ползва, излъчва и т.н. Реших да внеса тази яснота, тъй като ми беше ясно, че ще се завъртят интриги и ситуацията ще бъде криворазбрана. В действителност драма няма", коментира Камелия.

Тя призна, че промяната в договора е била по нейно настояване. "От 17 години работя по един и същи начин и реших, че имам нужда от промяна. Искам да се развивам и това е моят начин да търся израстване. Утре не знам какво ще се случи, но за момента ситуацията е такава. Държа да уточня, че все още съм на трудов договор към "Пайнер". С г-н Митко Димитров сме в прекрасни отношения и вече станахме и бизнес партньори. Няма място за сръдни в нашите отношения", сподели изпълнителката на хита "Огън момиче". В бъдеще участията й се менажират в синхрон от фирмата и приятелят й Цветин.

Камелия ексклузивно разкри и друга интересна информация. Фолкпевицата не е получила покана за участие в лятното турне на "Пайнер", което се завръща след няколкогодишно прекъсване. "Предполагам, че искат да налагат нови имена или да затвърждават реномето на някои доказали се изпълнители. Не знам, трябва да питате фирмата, защото това си е тяхна политика. Участвала съм на 6 поредни турнета, и то в най-силните години. Тогава концертите бяха на стадиони и се купуваха билети, за да се гледат. Доколкото знам, сега са заявени 5 концерта. Както казвам - ако участвам - съм ОК, ако не участвам - пак съм ОК", добави Камелия.

Изпълнителката е известна като един от най-сериозните критици на случващото се в попфолка. Тя се обяви срещу баснословно скъпите клипове и дори самата спря да снима видеа. На една от церемониите по раздаването на фолкнаградите пък се появи по халат в знак на протест срещу разпределението на статуетките (отличието за певец и певица бяха обединени в една категория, което разгневи Камелия).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама