Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4212229 www.bgdnes.bg

Селянка с мегабюст трупа пачки

Риалити звездата от популярното шоу на МТВ The Valleys - Никол Харис, най-после се разголи за кеф на милионите си фенове.
Доскорошната селянка от Уелс, която до 2012 г. била известна само на приятелите и роднините си, е сред най-тачените знаменитости на Острова заради изявите й във високобюджетната продукция на музикалния канал. Атрактивната 23-годишна брюнетка с пищен бюст е сред главните действащи лица в поредния формат, който проследява съдбата на обикновени момичета от дълбоката британска провинция, дошли да сбъднат мечтите си в уелската столица Кардиф. За целта засуканите мацки имат двама ментори - Джордън Рийд и Ана Кели, които се опитват да ги научат как да стигнат до първите страници на таблоидите и да пробият в шоубизнеса.
Първите два сезона на шоуто през 2012 и 2013 г. са истински касов хит, което до голяма степен се дължи на очарователната Харис. Красавицата, която вече работи като модел, се подвизава и в тазгодишните епизоди на формата, а след нудисесията за известно мъжко списание се очаква аудиторията на The Valleys да удари нови рекорди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама