Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4219325 www.bgdnes.bg

Идиот изневери на Мис Великобритания

Бившата Мис Великобритания Даниел О'Хара се изнесе от семейния дом. Причината е, че съпругът й Джейми от "Увърхемптън" й е изневерил с друга жена.
Красавицата, която има три деца от футболиста, е напуснала къщата им в Сътън Колдфийлд. По думи на неин близък тя е „напълно разбита и не знае какво да прави".
"Даниел прекара цял ден в търсене на някои отговори от Джейми - сподели приятелят й. - Много е притеснена за ефекта, който това може да има върху децата."
Според информациите на 20 юли Джейми е срещнал две момичета, докато е бил навън с приятели. Той им споделил, че се е разделил с Даниел, а след това ги е поканил в стаята си в хотела. И докато едната си е тръгнала, отвратена от идеята мъж да изневерява на жена си, другата останала. Тя твърди, че двамата са правили секс.
"Бях много пияна и нямам гадже, а и си признавам, че той ми харесва - обяви момичето. - Попитах го за съпругата му, но той ми отговори: "Обичам жените, не мога да направя нищо". Знам, че не постъпих правилно, но той ме излъга. Каза, че със съпругата му са се разделили. Най-лошото е, че не се разкайва по никакъв начин."
Тя добави, че докато са правили секс, десетина приятели на Джейми са подслушвали на вратата на спалнята и са ги аплодирали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама