Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4239360 www.bgdnes.bg

Най-яките мацки в "А" група

Футболистите в българското първенство са далеч от най-добрите в Европа, но половинките им по нищо не отстъпват на западните си колежки. Напоследък голяма част от двойките в "А" група създадоха семейства и деца, но сексапилът им продължава да пръска от списания, провокативни фотосесии и обикновени снимки от плажа. "България Днес" ви предлага част от най-красивите футболни половинки в българското първенство, а коя е най-красива може единствено читателят да прецени. Едно е сигурно - тронът на Николета Лозанова сериозно е разклатен успоредно със слабата форма на любимия й Валери Божинов.

Виктория Желева

Виктория е половинката на новото попълнени на "Левски" Радослав Димитров. Българският Меси и еротичният модел отдавна са заедно, а наскоро вдигнаха и сватба. Освен с голите си снимки Виктория се прочу и с приятелството с ромския славей Азис.

Реклама

Ангелина Ангелова

Малката Ангелинка от ДБиг брадърУ вече порасна. След като си поживя и овърша няколко футболисти, Ангелина Ангелова се кротна при прясно изгонения от "Левски" и току-що подписал с "Ботев" Лъчезар Балтанов.

Христина Венкова

Христина наскоро вдигна сватба с любимия си Михаил Венков. Само преди една седмица красавицата дари защитника на "Черно море" с първородна дъщеричка, която носи името на татко си - Михаела.

Деница Димова

Нападателят на ЦСКА Иван Стоянов най-накрая се ожени за дългогодишната си приятелка Деница Димова. Двамата вече имат две деца, а еротичните снимки на красивата Деница остават в миналото.

Венера

Приятелката на националния вратар Владислав Стоянов носи името на планета. Венера впечатлява със срамежлива хубост, но най-важното е, че вдъхновява Владо да прави невероятни спасявания.

Деница Стоянова

Подгласничката на Мис България Деница Стоянова е фаворитка за най-красива футболна съпруга. Красивата Деница отдавна е с халфа на "Лудогорец" Михаил Александров, а преди около година го дари и с дъщеричка.

Яна Бранекова

Капитанът на "Локо" (Сф) Александър Бранеков също има с какво да се гордее. До него е красавицата Яна, която е бивша синоптичка и победителка в редица конкурси за красота. Яна рядко изпуска мач на любимия си.

Треньорката Радуканова

Дамският отбор на "А" група не може без треньор. Тук изборът е безспорен и това е фитнес инструкторът Наташа Радуканова, която е съпруга на наставника на "Славия" Милен Радуканов.

Реклама
Реклама
Реклама