Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4296258 www.bgdnes.bg

Рекордно ниски пари раздава "ВИП брадър"

"Трябва да си много закъсал за пари, за да влезеш във ВИП брадър", често повтаряше Влади Въргала в свои интервюта. Той няколко пъти е канен да участва, но категорично отказва, защото според него всичко в шоуто е по предварителен сценарий. Запорираните му пари в КТБ обаче променят и неговото мнение. Влади е един от спряганите участници в новия сезон на шоуто на Нова телевизия. Говори се, че се е съгласил да влезе в къщата, и то срещу доста скромна сума от 20 хил. лева.

Влади Въргала не е единственият, на когото му е предложен твърде нисък за стандартите на "ВИП брадър" хонорар. Тази година сумите са далеч по-малки от предните сезони. Досега в историята на шоуто най-много средства е глътнала Парис Хилтън. За да остане едва два дни в къщата, и то само за няколко часа на ден, богаташката наследница е прибрала 250 хил. долара.

Реклама

В момента екипът на шоуто не е готов да извади подобен колосален хонорар за нито една родна или чужда звезда. По тази причина продуцентите имаха немалко проблеми с набирането на участници. Идеята всички лица в предаването да са свързани със соцвремената трудно може да се осъществи. Екипът искаше да вкара в продукцията Янчо Таков-младши, Тодор Славков, но те искат прекалено много пачки. Естрадната легенда Васил Найденов също е поискал шестцифрена сума. В този сезон, поне засега, няма нито една звезда, която ще получи хонорар над 100 хил. лева. Най-високо възнаграждение е предложено на Жени Калканджиева. Очаква се тя да влезе в предаването за сума около 80 хил. лева. Най-вероятно за кратко в шоуто ще се появи и мъжът й Тачо. Те ще разкажат в ефир истината за развода си. Канена е и любовницата на Тачо - Зорница Линдарева, но тя отказала.

"Предложиха ми твърде малко пари", казва Линдарева. С този мотив поканата отклонява и бившият на Елен Колева, милионерът Александър Найденов.

"Възнаграждението е прекалено скромно за моите стандарти", обобщава той. Солиден хонорар от 70 бона ще получи и естрадната певица Йорданка Христова. Не толкова ясно е с колко точно ще се облажи Евгени Минчев. Самият той намекна, че е получил над 80 хил. лева, които ще дари на фондация. От шоуто обаче издават, че сумата, платена на паркетния лъв, далеч не е толкова висока.

Сравнително висок е хонорарът на Иво Аръков - 40 хил. лева. Много по-малки са предвидените суми за Ели Гигова - 25 хил. лева. А още по-малко за Ива Екимова и Албена Вулева - под 20 хил. лева. Най-малко пари ще вземе новата плеймейтка Кучкова. Тя била готова дори за без пари да е в шоуто, но все пак ще получи 10 бона.
За сравнение сумите в предния сезон бяха коренно различни. Ирина Флорин е получила над 100 хил. лева. Първоначално тя шокирала организаторите с настояването да й броят 300 000. Естествено, Флорин блъфирала, за да си увеличи хонорара, и в крайна сметка взела доста повече от останалите.

Станка Златева успяла да се договори за 100 бона, и то с лекота. Тервел Пулев е получил между 80 и 90 хил. лева. На боксьора не му се наложило да се пазари, тъй като от шоуто правят опити да го привлекат за участник още от миналия сезон. Първоначално продуцентите искали брат му Кубрат и били склонни да му дадат 150 бона. В крайна сметка обаче се задоволили и с него.

Реклама
Реклама
Реклама