Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4307337 www.bgdnes.bg

„Биг брадър“ окраде Иван и Андрей

Продуцентът Нико Тупарев и дългогодишният му бивш партньор Ники Николов отново застанаха един срещу друг, научи "България Днес".

За разлика от миналата година, когато Николов напусна "Олд скул продакшънс" и взе със себе си голяма част от екипа, който правеше риалититата "Биг брадър" и "Денсинг старс" по Нова телевизия, за да последва опосумите Иван и Андрей в ТВ7, тази година резултатът е в полза на Тупарев.

Реклама

След краха на ТВ7 и факта, че продуцентите на "Междинна станция" Иван и Андрей няма къде да реализират проектите "Къртицата" и "Музикална академия" на Ники Николов, Нико Тупарев реши, че е време да си върне част от редакторския екип, останал без работа, обратно в "Олд скул".

"В момента в тв средите се говори, че "Биг брадър" е окрал екипа на Иван и Андрей, но това не е точно така, защото, преди да работят за "Междинна станция", тези хора правеха Брадъра. Тупарев просто се възползва от ситуацията с ТВ7 и нае обратно кадрите, които едно време бачкаха за него", разказва вътрешен човек.
След раздялата на двамата Никовци, както ги наричаха години наред, Тупарев е принуден да наеме външни сценаристи, които да правят последните два сезона на "Денсинг старс", "ВИП брадър", "Биг брадър ол старс" и любимото предаване на народа "Стани богат".

Все пак "Къртицата" и "Музикална академия" не успяха да бият по рейтинг Нова телевизия, а Николов бе многократно обвиняван, че новите му формати са нищо друго освен нелепа имитация на Големия брат.

Бившият на Преслава влиза в къщата

Цветелин Маринов-Цуни, който стана известен като един от възлюбените на фолкпевицата Преслава, влиза във "ВИП Брадър", научи "България Днес".
Тази новина не допаднала особено на сегашното гадже на надарената пайнерка - Георги Станоев, известен като Бирмата.

Жоро искал да направи всичко възможно да запуши устата на Цуни, като го предупредил, че ако издаде интимни факти от връзката му с Преслава, след излизането му от къщата ще имат сметки за разчистване.

Реклама
Реклама
Реклама