Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4307394 www.bgdnes.bg

Маги Желязкова не вижда сина си

След раздялата със съпруга й 40-годишната моделка и носителка на титлата „Мисис България“ - Маги Желязкова, е на път да изгуби и сина си, научи "България Днес".

Борислав, по-известен като Боби Манекена, за когото Маги беше омъжена 13 години, не бил никак доволен от факта, че тя има нов мъж до себе си и не искал синът им да общува с него.

Реклама

"Маги и Боби се разделиха като приятели, без излишни драми. През последните години той не се интересуваше особено от нея и когато тя му заяви, че иска да се разведат, Борислав нямаше нищо против", разказва близка приятелка на Желязкова.
Ситуацията се променила, когато Маги публично призна, че има нова любов в лицето на бизнесмена Георги, с когото се запознала на почивка в Китен.
"Борислав почна да ревнува и да прави така, че Маги да не вижда малкия Боби", издава още близката.

От своя страна миската била толкова влюбена и отдадена на новата си тръпка, че предпочитала да прекарва цялото си време с Георги.
„Синът ми е най-важният мъж в живота ми и това никога не може да се промени“, заяви преди време Магдалена в свое интервю.

Въпреки твърдението й, че не може без детето, Желязкова не взе 13-годишния Боби на нито една от екзотичните дестинации, които посети през лятото.

Манекенката не спря да качва снимки от тузарски гръцки курорти, на които се вижда, че освен Георги компания й правят нейни приятелки, а на сина й не му остана нищо друго, освен да харесва снимките на майка си в интернет и да се радва, че поне там я вижда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама