Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4309477 www.bgdnes.bg

Стефан Данаилов: Мария беше много зле

След аутопсията на Мария Данаилова медиците се учудили как е живяла толкова дълго време. "Жена ми беше много зле", казва Стефан Данаилов.

Няколко месеца след смъртта на съпругата си Ламбо все още е траур, нещо повече - в депресия е. "Не ми се излиза. Аз не излизам от вкъщи. Някой да ме е видял някъде?", пита риторично актьорът. И наистина - вчера Мастъра, както викат на професора, не се появи в любимия си НАТФИЗ. Отсъствието му се забелязваше и студентите шушукаха.

Реклама

"Нещо се обърка", продължава изповедта си големият актьор. "Аз съм уж, но не съм аз в крайна сметка. Трябва да го превъзмогна. Много тежка година, черна. Първо това моето заболяване, после и Мария... И аз се запитах - колко време ми остава?", говори хладнокръвно майор Деянов.

Той отказал да оглави БСП, а го канили много. "Аз от политика хабер си нямам", с това отказал поста, който Мишо Миков зае.

Стефан Данаилов разказва и нещо плашещо - в деня, когато трябвало да погребе любимата си, не можал да затвори вратата на излизане. "Мери, пусни ме да изляза", изрекъл Ламбо и вратата мигом се затворила.
Сега Данаилов ще се види със сина си от Ирен Кривошиева - Владо. Чака го да се върне от САЩ. За наследника си казва, че е "добро, но доста объркано" момче.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама