Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4386279 www.bgdnes.bg

Жени обеща: Тачо, ще ГО ДУХАМ на друг!

Драги читатели, всичко свърши между Жени и Тачо! Бракът им тотално се разпадна и всички мостове помежду им са изгорени! Какво ще правят с детето си? Само то страда от гнусните скандали на родителите си.

Жени Калканджиева обеща на съпруга си Стефан Манов-Тачо, че ще прави орална любов... но на друг мъж! Обяви го пред цяла България!

Реклама


Невероятно грозен скандал се разигра във "ВИП брадър" онази вечер. Всичко започна заради новите финансови ограничения - съквартирантите имат по 870 лв. на седмица. Според правилата Жени Калканджиева трябваше да ги разпредели и да направи "менюто". Бившата шеста по красота в света реши, че ще вземе по две бири на човек на ден.

Това изкара от равновесие впиянчения Тачо. Той се разкрещя: "Ти проста ли си?! Как може да поръчваш по две бири на ден, бе? Да ме ограничаваш с две бири... искам бира, а не уиски!".

И това е само началото - "Ти си тъпа гъска. Ей, тъпунгер! Тая е малоумна, бе! Адски тъпа си!", плюнчеше се Тачо.

Калканджиева не изтърпя словесните грубости на мъжа си и хвърли в лицето му пръстена, който той й бе дал преди няколко дни в знак на помирение. И също го нападна словесно: "Ей, ало! Ти ми викаш "да го духам". Нали знаеш, че навън ще го духам. И без теб ще го духам. Оттук нататък с теб повече не разговарям".
След което жегна Тачо и го заплаши: "Ти не знаеш правилата в къщата. Толкова те дразня, че ще ме удариш и ще си изгубиш хонорара".

Междувременно Влади Въргала пусна поредната бомба - каза, че иска да се ожени за Жени Калканджиева. Пасвала му по характер и я харесвал. Жената на Въргала - Силвия, не може да си намери място от яд, ревност и болка! Очаквайте продължение!

Реклама
Реклама
Реклама