Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4386345 www.bgdnes.bg

Лара Фабиан пя с воден ангел

Венелина ИВАНОВА

4000-те почитатели на мегазвездата Лара Фабиан, които бяха изпълнили завчера зала 1 на НДК, я посрещнаха изправени на крака с високо вдигнати ръце. В тях държаха листа с нарисувани сърца и надпис на френски - "Обичам те, Лара!". Специалната изненада бе организирана от промоутърите на концерта й "Арт.бг".

Мегазвездата пък отвърна на жеста на българската публика с най-големия си хит Je t'aime , който я направи популярна по света и й донесе отличието "Гласът на Европа".
"Това, което правите за мен, е специална първа целувка!". Така певицата коментира емоциите си от сцената за първата си среща с българската публика.

Реклама


Най-прочутата белгийка е продала над 25 милиона копия и има прекрасни дуети с Майкъл Болтън, Джони Холидей, Мишел Сарду, Мустафа Чечели. Тя работи с композитори на Барбра Стрейзънд, Марая Кери, Мадона, Шер, Питър Гейбриъл.
Русокосата чаровница, чийто глас обхваща три октави, изпълни някои от най-големите си хитове на няколко езика.

Певицата разказа, че само 48 часа преди концерта е била много болна, на легло, но е отказала да отмени изявите си в София, защото: "Най-важно е сърцето ми и това на публиката да се срещнат. И за щастие гласът ми е по-добре".

Бонус за публиката бе изпълнението на барабаниста на Лара, който показа как се прави музика с вода. Талантливият музикант близо 10 минути свири с леген и купа с вода, а за ударен инструмент ползваше и 3 медни черпака.

"Вярвам в ангели. А това е моят воден ангел", каза Лара Фабиан за водната музика на барабаниста си.

За финал певицата излезе на бис и се сбогува с публиката с хита си Je suis malade.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама