Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4390290 www.bgdnes.bg

Глория купонясва без мъж

Иво АНГЕЛОВ

Примата на попфолка Глория се забавлява из нощния София без мъж до себе си, видя "България Днес".

Една от легендите на музикалния жанр се появи на откриването на нова дискотека в меката на забавленията в столицата - Студентски град. Погледите на посетителите веднага се приковаха към нея още с влизането й в нощното заведение. Впечатление направи фактът, че Глория няма мъж до себе си, а е придружена от своя приятелка. Изпълнителката веднага се насочи към най-отдалеченото сепаре, където леко отпиваше от чашата си с мартини. Няколко момичета се завъртяха около фолкпевицата в лежерни разговори, но нито един мъж не се осмели да доближи грандамата на родния попфолк.
"Ако рече Бог, може да имам още едно дете. Никога не съм крила, че го искам. Всеки има право на втори шанс", сподели наскоро Глория, с което провокира интереса на почитателите си, че има нова изгора. Тя обаче категорично отказа да коментира човека до себе си, тъй като е известна с това, че ревностно пази личния си живот далеч от хорските очи. Последният слух по неин адрес беше, че тя чака дете, но тя категорична отрече подобна информация, като призна, че се е наслушала на всякакви клюки по свой адрес.

Реклама

Интересно е, че новооткритата дискотека е за поп музика, но Глория видимо се забавляваше на музикалния стил, различен от този, в който тя се изявява. След чаша мартини обаче изпълнителката си тръгна от партито, без да дочака неговия край, и отпраши в неизвестна посока с дамската си компания за вечерта.

И докато Глория купонясва скромно в Студентски град, то друго популярно лице му отпусна края. Актьорът Герасим Гергов, който стана популярен с ролята си на Гущера в хитовия сериал "Под прикритие", се забавляваше не с една, не с две, а с цели три момичета. Обут с огромни скиорски ботуши и с визия на лошо момче, Гущера веднага завърза разговор с девойките, които нежно чуруликаха около него. За разлика от Глория той не си тръгна рано от партито, а купонясва до късно.

В купона се включи още бившата носителка на титлата "Мис България" Юлия Юревич, която постоянно беше в компанията на неизвестно младо момче. Двамата бяха си избрали тъмно сепаре, на което демонстрираха близост, но така и не стигнаха до интимности. Сред известните гости на откриването на дискотеката беше и моделката Велина Узунова, която също беше без мъжка компания. За настроението на всички пък се погрижи певицата Веси Бонева, която блесна с изпълнението на парчета само на английски език и с много добре изпълнени танци с балета си. Гостите пък я похвалиха, че изглежда много секси.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама