Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4392434 www.bgdnes.bg

Невена Цонева печели "Гласът на България"?

Победителката в първия "Мюзик айдъл" у нас Невена Цонева е на път да спечели с връзки и "Гласът на България", научи "България Днес".
Тенденциозното лансиране на Невена се видя за пореден път в неделния брой на музикалното риалити по време на певческите двубои.

Тогава Цонева се изправи срещу лекоатлетката Дани Иванова, която изпя парчето в пъти по-добре от съперницата си. Въпреки това менторът им Миро избра напред в надпреварата да продължи именно Невена.

Реклама

Несправедливият избор на журито предизвика лавина от негативни коментари на недоволни зрители на официалната страница на предаването във Фейсбук.
"Това е смешно! Кажете си, че Невена е победител, и спрете, този цирк. Тази е гадже на барабаниста на Слави – Венко, и явно му е любимка! Участва сестрата на Деян от Д2, дует „Експоуз“... Защо правите кастинги, като набутвате само хора, които имат някаква връзка с продуцентите и с журито? Не мога да повярвам, че "Седем-осми", правят тази грешка. Този сезон ще гледаме хора, които са имали шанса да направят кариера, но са се провалили. Невена ще е музикален идол, глас на България, дайте и "Х фактор" накрая да спечели. Какъв равен старт има тя с останалите участници в предаването? Има дует с Криско, Миро и Слави, шуробаджанащината е навсякъде", пишат гневни зрителки.

Масово хората недоволстват и от преобладаващото участие на роми в този сезон, като причината не е на расова основа, а заради факта, че повечето не могат да пеят правилно нито на български, нито на английски език.

Текст снимка: Слави не крие симпатиите си към младата певица

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама