Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4395034 www.bgdnes.bg

Андрей върти две наведнъж

Продуцентът Андрей Арнаудов, който в момента върти любов с моделката Бориса Тютюнджиева, умишлено не прекратява отношенията си и с бившата си изгора Надя Иванова, известна като дългогодишната водеща на вече несъществуващото светско предаване на БНТ "Елит".

Напротив! Опосумът продължава да е работодател на възпитаничката на Стефан Данаилов и да плаща на Иванова доста солена заплата, научи "България Днес".
Надя се изявява като диктор в единственото продуцирано на този етап от Иван и Андрей предаване - "Папараци" по Би Ти Ви.

Реклама

Клюките из тв средите гласят, че възнаграждението на Надя се конкурира с това на водещата Николета Лозанова, а причината била, че Андрей се чувствал виновен, че за втори път зарязва фината брюнетка заради друга жена, и искал тя да не бъде лишена от нищо.

"Андрей знае, че това с Бориса няма да продължи вечно, и не иска да си затваря напълно вратата към сърцето на Надя", издава приближен на опосума.


От своя страна Надя нямала нищо против да се възползва от гузната съвест на бившия си, стига да не се засича по никакъв повод с Тютюнджиева.
Драма в професионалните отношения между двамата настъпила, когато в медиите плъзна слухът, че вместо Николета водеща на таблоида през новия сезон ще бъде именно Бориса.

Хора от екипа на предаването твърдят, че тази идея не се е осъществила само и единствено заради категоричната заплаха на Иванова, че тя ще напусне, ако това се случи.
Андрей и бившата водеща на "Елит“ отново се афишираха като двойка в средата на юни миналата година. Наново припламналата искра помежду им след близо 7-годишна раздяла и този път не беше за дълго. Андрей си позволи да залитне по поредната красавица, но както Надя, така и той знаели, че рано или късно двамата пак ще се съберат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама