Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4397293 www.bgdnes.bg

Вулева най-мазната във "ВИП брадър"

Повече от месец новият сезон на "ВИП брадър" ни показва липсата на хигиенни навици на родните звезди. Около клюките, интригите и любовните многоъгълници се носи вонята на некъпано, а шампоанът в къщата все още чака някой да го пожелае.

Проучване на "България Днес" установи, че най-мазната коса в шоуто е тази на водещата Албена Вулева и колкото и да се опитват останалите випове, никой от тях не може да я задмине.

Реклама

След като Ива Екимова напусна "ВИП брадър", не остана участник, който да може да се конкурира с мазните корени на Вулева. Косата на скандалната телевизионерка не е виждала баня и гребен от началото на предаването, а коментарите за ниската й хигиена валят безспир из форумите.

Все повече фенове на риалити формата се отказват да следят шоуто именно заради непоносимите гледки вечерно време. Съдейки по коментарите в мрежата, става все по-сигурно, че участниците в тазгодишния сезон завинаги изгубиха статута си на родни випове, след като не влязоха в банята цял месец.
Веднага след Вулева в класацията се нарежда майка й Людмила, която умело прикрива мръсната си коса с шикозна шапчица. Зорница Линдарева и Ели Гигова също упорито отказват да се изкъпят въпреки претенциите им при влизането в шоуто, че са истински дами.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама