Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4406222 www.bgdnes.bg

Любовница на Божинов иска и Кобрата

Бившата любовница на Валери Божинов - моделката Моника Валериева, си вкарала фатален автогол, научи "България Днес". Една от най-добрите приятелки на Андреа е посегнала на най-милото на фолкпевицата, а именно на любимия й Кубрат Пулев, издават достоверни източници.

Приятелството между изпълнителката и сексапилната брюнетка датира от дълго време насам и бе повод двете да се обединят срещу общия враг Николета Лозанова. И докато НиЛо и Андреа се плюеха като дърти циганки по знайни и незнайни телевизионни предавания, Валериева използва момента да изживее своите месеци на медиен интерес.
Слабите ангели на моделката отново са й изиграли лоша шега. Палавата силиконка е решила, че може да се задява с Пулев, без въобще да помисли за последствията.
Разбирайки за предателството от страна на Валериева, Андреа бързо е изтичала при бившата си най-добра дружка, за да съставят план за отмъщение. За Николета това е перфектната възможност да блесне отново и да натрие носа на Моника, която се вмъкна в постелята на Божинов, докато с НиЛо бяха разделени за кратко.

"Винаги сме си липсвали с Андреа" - сподели Лозанова, без дори сама да си вярва.
В момента чалгарката и плеймейтката работят по най-новия клип на Андреа, където главната роля ще заеме именно Николета.
Очертава се ожесточена битка между трите силиконови изкусителки, която за някоя от тях няма да свърши добре.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама