Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4408857 www.bgdnes.bg

Крисия с рокля за 5 бона

В рокля за цели 5 бона ще се представи 10-годишната Крисия Тодорова на детската „Евровизия“ този месец, научи "България Днес". Роклята е от колекцията на младата дизайнерка София Борисова и е дълга до земята.

Талантливото откритие на Слави Трифонов ще прослави родината ни в Малта само след седмица, а вече е започнала трескавата подготовка за представянето й.
Родителите на малката разградчанка дават мило и драго щерка им да блесне за пореден път не само с певческите си способности, но и с външен вид. Таткото на Крисия е изсипал торба с пари до този момент за скъпарски рокли, които 10-годишната изпълнителка облича по веднъж. Затова и на конкурса „Евровизия“ бизнесменът не е пощадил и лев и щедро е дал цели 5 бона, за да зарадва дъщеря си.

Реклама

Не само тоалетите са от важно значение за Крисия. Невръстната певица отсега е започнала да пази диети и много от обичаните лакомства за деца са й строго забранени. Изненадващо за крехката си възраст Тодорова се държи като звезда и е изключила завинаги чипса и шоколада от менюто си, за да предпази гласа и фигурата си.
Въпреки честите й отсъствия от даскало любимката на Трифонов успява да навакса с уроците. Пред "България Днес" директорката на училището, в което Крисия учи, сподели, че малката изпълнителка успява да навакса с материала и никога не е изоставала от връстниците си.

"Крисия е нашата гордост. Вярваме, че ще спечели „Евровизия" - категорична е още г-жа Първанова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама