Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4409100 www.bgdnes.bg

Деси Слава се връща при Пайнера

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата ДесиСлава се завръща към музикална компания "Пайнер", откъдето стартира професионалната й кариера и стана една от най-известните родни изпълнителки. Новината беше потвърдена пред "България Днес" от изключително добре информирани източници.

В момента се уточняват последните детайли около подписването на договора, с който трябва да се официализира завръщането на ДесиСлава. През 2003 г. тя стана първата фолкпевица, която публично се опълчи на Митко Пайнера и демонстративно напусна музикалната му компания. Впоследствие кариерата й тръгна надолу и хитовете й бяха епизодични.

Реклама

"Тогава така съм мислила. Имахме някакви малки спорове и много емоционално подходихме. Беше свързано с една песен, за която аз си бях платила текста и музиката беше моя. Те искаха да пишат, че те са продуценти. Ядосах се от този факт. Имаше и някаква клауза. Става така, че продуцентът разполага с всички права, които ти си си платил. Много е дребнаво. Била съм и аз като някакво петле, много наперено", призна ДесиСлава. "България Днес" потърси изпълнителката за коментар относно завръщането й в "Пайнер", но мобилният й телефон беше изключен.

Големият повторен дебют на ДесиСлава ще бъде на концерта по случай 13-ия рожден ден на телевизия "Планета", който ще се проведе на 1 декември в зала 1 на НДК. В мащабното събитие ще се включат цели 30 изпълнителите и голямата битка за достойно представяне вече набира скорост. С най-големи шансове да закрие концерта е Галена, която е актуалната носителка на титлата "Певица на годината". Напоследък тя успешно измести близката си приятелка Преслава от престижната позиция на закриваща концертите. В битката за финална песен ще се включи и Анелия, която обаче има минимални шансове да излезе на сцената.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама