Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4410470 www.bgdnes.bg

Ето го тайния любовник на Линдарева

СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Лили АНГЕЛОВА

"Да, Ивайло Тодоров е голямата ми любов, но скоро няма да се женим. Иначе се замислям за деца, защото ми е време, но още не съм готова." Това обясни последната изгонена от шоуто "ВИП брадър" - моделката Зорница Линдарева.
Симпатичната 30-годишна мома и вчера цял ден е била под наблюдението на лекарите, тъй като стресът от преживяното в къщата се отразил твърде зле на крехката й психика.
"Сега съм добре, стабилизираха състоянието ми. Получи се, защото не ми издържа психиката, не взимах лекарствата, които ми бяха предписали, и се получи биохимичен дисбаланс на организма ми. Слава Богу, вече всичко е наред", обясни Зори случката след припадането си извън риалити шоуто "ВИП брадър".


Линдарева е благодарна на човека, който продължава да се грижи за нея - бизнесмена Ивайло Тодоров, с когото се познават от 4-5 години.
"Бяхме разделени, защото той не искаше развод от съпругата си. После се появи Тачо и връзката ни прекъсна за известно време. Сега отново сме заедно и Иво вече е свободен", изчурулика вече щастливата Линдарева.
Тя обясни още, че вече й е време да ражда деца, но чисто физически не се чувства готова за тази отговорност.
"Засега искам да поживея с Иво, който е сериозен бизнесмен и изобщо няма общо с момчетата на моята възраст. Край с Тачо, край с Жени", обясни Линдарева.
Тя каза още, че гаджето й се познава и с двамата от години, дори са в приятелски отношения. Колкото до Евгени Минчев, който преди две години е бил неин личен пиар, Зори е категорична: "Той има невероятно чувство за хумор. И не му се сърдя, че ме нарича гнойна пъпка", през смях отговори на нападките на лорд Минчев манекенката. "В шоуто не ме показаха в истинската ми светлина. Винаги съм се занимавала с благотворителност, но не се хваля с това. Дори дарих гривната си от злато и платина на баскетболния отбор на Тити Папазов - "Левски". Жалко че това не беше излъчено в предаването", обясни накрая Зорница Линдарева, която след излизането първо иска да си почине от светски изяви, а после ще се хване здраво с бизнеса на семейството си.
Самият бизнесмен Ивайло Тодоров във вторник веднага долетя да спасява любимата си, щом разбра, че й е лошо. Негови близки са категорични, че той е готов на всичко за моделката.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама