Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4435497 www.bgdnes.bg

Христина на Благо утешава Гонзовица

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Зарязаната от Благой Георгиев Христина Витанова си има вярна дружка в мъката. В последните месеци тя утешава разбитото си сърце със съпругата на Гонзо - Мариета Иванова.


Всъщност вече не е много ясно кой кого утешава. Въпреки че Благо остави бившата гимнастичка с две малки деца, Витанова добре си е подредила нещата. Според нейни близки Христина е измъкнала от Джизъса космическа издръжка. Той й е оставил палат в Горна баня и целия си автопарк. Папараците на "България Днес" уловиха бившата на Благо да шофира из софийските улици чисто новото си „Порше“. Витанова караше доскоро джип, който Георгиев й подари преди години като компенсация за изневярата му с Лияна.


Сега тя изрита Благой и успя да му вземе всичко. "Христина реши да се разделим. Тя търпя много и сега взе това решение", призна преди време футболистът, който сега спи с ученичка. В момента се говори, че Христина си има нов любовник, който дори е доста по-богат от футболиста. Тя изобщо не страда за неверния си мъж, дори се е заела да утешава закъсала приятелка. Жената на Георги Иванов-Гонзо от години е една от най-приближените на Витанова. Двете бършат една на друга сълзите след изневерите на мъжете си. Мариета е съкрушена, след като разбра, че в момента мъжът й поддържа доста близки отношенията с богата вдовица Мая Илиева. Двете обикалят магазините и се утешават с покупки. 


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама