Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4437653 www.bgdnes.bg

Майката на Андреа иска сватба

Андреа остана разочарована, защото любимият й Кубрат Пулев обеща да се ожени за нея, ако победи Владимир Кличко.

Това не се случи и фолкпевицата явно още ще трябва да почака за този момент. Двамата с Кубрат са заедно от 8 години, но до този момент Пулев не е подарил пръстен на певицата. Любимата му Андреа обаче се изфука с близостта на Кобрата с родителите й. Фолкпевицата се похвали със снимка от столичен ресторант, където Пулев е на една маса с родителите на половинката си. Изглежда, вместо да се възстановява след тежката среща, Кубрат е бил принуден да дава обяснения пред близките на блондинката. Майката на певицата недвусмислено е показала, че вече чака сватба и внуче. Пулев е обяснил колко много държи на половинката си, но всичко по реда си.

Реклама

Откакто стъпи на родна земя, Андреа е неотлъчно до боксьора. Тя се грижи за раните му след ударите на Кличко, опитва се да му помогне да преодолее по-лесно загубата.
Наскоро се появи слух, че родителите на певицата никога не са искали Кубрат за зет, но Андреа се опита да опровергае тази информация.
"Щастлива съм с цялото си семейство“, отсече блондинката.

Разби Германия!

Макар и да не беше в залата в Хамбург, Андреа прикова вниманието на цяла Германия. Дни наред преди двубоя във вестниците се появяваха нейни снимки с определения, че е далеч по-сексапилна от жената на Кличко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама