Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4438915 www.bgdnes.bg

Обраха Камен Воденичаров

Лили АНГЕЛОВА

"Ограбиха ме нинджи! Ами не е смешно, защото в момента съм в стрес и не мога да си обясня как може да откраднеш и стотинките от човек. Освен че са ми взели много ценни неща като телефони, апарати, очила, бижута, парфюми, са взели и касичката със стотинките. Добре, че имаме полиция, която съвестно си върши работата и се надявам да имаме резултат."

Това сподели пред "България Днес" звездата от "Ку-ку" Камен Воденичаров, който още не може да преживее загубата на скъпи на сърцето му вещи. "За съжаление никой не е видял извършителите. Вероятно се е смрачавало, защото аз бях на монтаж. Слава Богу, че поне не съм бил в жилището или че не са ме упоили, защото и за такива варианти съм чувал", изплака Камен Во.

Реклама

Спецовете в алпинизма са обрали жилището на актьора преди ден. Те са влезли през терасата на последния, пети етаж на кооперацията, в която живее Воденичаров. После са се спуснали от покрива с въже, която са вързали за комина.

"Счупили са металните шишове, които пречат на преминаването, и са се приземили на балкон в съседния вход. Оттам са се прехвърлили на моята тераса. Разбили са вратата на кухнята и са се промъкнали у нас", разказа още актьорът. Воденичаров е потресен най-вече от факта, че освен важните за него предмети са взели и касичка с жълти стотинки, които си събирал от години. "Не са повече от 50 лева, ама е смешно, че са стигнали и до тях. Но да ви кажа усещането, че са те следили е най-неприятното нещо, което може да ти дойде до главата. В момента не мога да кажа повече, защото полицаите, освен че намериха въжето, продължават да търсят веществени доказателства. Благодаря им, че се отзоваха своевременно и се опитваме заедно да разрешим проблема", завърши един от най-добрите БГ актьори Камен Воденичаров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама