Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4444173 www.bgdnes.bg

Лора Караджова и Диляна сватосват бебетата

Приятелките Лора Караджова и Диляна Попова запознаха бебета си, разказа самата певица. Щерката на Данчо Караджов роди във Варна, където живее с приятеля си Валентин. Заради него тя загърби нощния живот на София и се премести в морската ни столица.

"Това е още едно доказателство колко го обичам", казва Лора. Изпълнителката вече рядко се прибира в дома си в София. Тя разчита на помощта на майка си, която е при нея във Варна. Преди няколко дни Лора отскочи до столицата и се срещна с Диляна Попова и нейното бебе от Асен Блатечки - Борил.

Реклама

"Много беше странно. Това е много нова роля и за двете ни. Учим се да бъдем майки. Не беше обикновена среща, но запознахме Алиса и Борил", споделя Лора. Още отсега двете приятелки си говорят, че някой ден може да сватосат децата си.

"Аз имам дъщеря, тя син. Ще видим какво ще стане", подхвърля певицата. Малко след раждането Лора вече е готова да се завърне на сцената. Тя признава, че хич не й се стои само да гледа дете вкъщи и иска да работи.
Караджова се е захванала и да върне предишната си форма. Тя е качила само 9 кг по време на бременността. Сега се е върнала към тренировките по бокс и се заканва до месец да е в топформа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама