Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4444962 www.bgdnes.bg

Мъжът на Буюклиева - Анатоли: Върнете ми Петя!

Венелина ИВАНОВА

"Искам Петя да излезе, тревожа се за нея, защото не знам на какво ще я подложат."

Така реагира вчера съпругът на Петя Буюклиева - Анатоли Георгиев. Славната естрадна певица влезе преди дни в шоуто на Нова телевизия "Ол старс". В момента тя е служебно номинирана, защото пожела да легне сама в легло и помоли "Биг брадър" да откопчае белезниците, с които бе завързана за Ники Китаеца. "32 години съм лягала единствено със съпруга ми, не мога да легна с друг мъж в легло", каза певицата в откровената си изповед в риалитито.

Реклама

"Истината е, че тези 32 години е редно да ги умножите по две, защото през тях ние денонощно сме били заедно", коментира вчера Анатоли. Той разказа, че откакто съпругата му е в къщата, всекидневието му е осиротяло и се е обезсмислило.
"Ние живеем много интензивно, без нея сякаш животът спря", разказа съпругът. Той денонощно следял случващото се в къщата по канала "Диема фемили", който излъчвал в реално време живота в къщата.

"Не им прави чест да завират камерите в гърлото на Петя. Тя все пак не е на 20 години, но за годините си изглежда великолепно. Сигурен съм, че и зрителите се чувстват неудобно да гледат толкова компрометиращо близки планове", възропта още съпругът на певицата.

Той се надява съпругата му да не се застои повече от 2 седмици. "Ясно е, че всеки участник мобилизира гласуването за себе си. Петя ще я подкрепят приятели и роднини, но все пак тайно се надявам да излезе", сподели Анатоли. Той разказа, че преди да се съгласи на това участие, Петя Буюклиева е имала 3 предложения, на които отговорила с "не".
"Продуцентите й казаха, че и ако сега вече откаже, повече няма да я търсят за никакви проекти, това я накара да склони", разкри Анатоли.
Той негодува и за нелепите коментари по адрес на постиженията на съпругата си.

"Антон Стефанов се опита да омаловажи гранприто на Петя от Америка, било за самодейност. А този месец тя се прибра в България с 3 гранприта от Америка и една първа награда от Турция", разказа съпругът на Буюклиева. По негови думи Петя ще се разстрои, след като излезе, като види злословията и неадекватните коментари по неин адрес.

"Не разбирам, нашето семейство е толкова стерилно по отношение на клюки, сплетни и интриги, но защо гледат да цапат Петя постоянно с коментари, че имала само един-единствен хит, та тя има над 400 награди! Или пък, че палтото й не било от кожа, а било от екокожа и такива разни глупави битовизми. Ами тя може да е природозащитник! У нас винаги гледаме да омаскарим хората, които имат популярност", каза Анатоли.
Той е категоричен, че ако види, че съпругата му страда от екрана, ще поиска тя да излезе навън. "Петя е много откровен, емоционален и чувствителен човек и се тревожа за нея", повтори още веднъж Анатоли Георгиев.

Реклама
Реклама
Реклама