Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4444970 www.bgdnes.bg

Стефан Диомов: Няма да потърся Ева!

"Няма да потърся Ева, не ми е минало още. Въпреки че не тая лоши чувства към нея и общото ни минало, ми трябва още много време, за да преглътна обидата, че не бях допуснат до погребението на Гого Найденов" - това сподели пред "България Днес" композиторът Стефан Диомов.

Повод за коментара му беше последното гостуване на Ева в предаване по БНТ, където изпълнителката разкри, че съжалява за държанието си към композитора. Заедно с Виолета Гюлмезова и Красимир Гюлмезов Ева изпълни за първи път песента "Вместо сбогом", написана в памет на Гого. Тримата са сформирали нова група, която носи името "Тоника Домини".

Реклама

"Имах среща с Краси Гюлмезов, много положителна и приятелска среща. Пожелавам късмет на новата им група, аз също работя с нови хора. Нека нещата при тях се случват успешно, но и да ме помолят, не бих работил с тях" - категоричен е Диомов.
В рамките на месец на два пъти Ева Найденова изрази съжалението си за скандала с композитора. Така вдовицата направи първата крачка към сдобряването си с Диомов.
Въпреки това той е непреклонен в решението си да не я търси и да остави нещата в нейни ръце.

"Не съм убеден, че тя се разкайва за случилото се. Ще оставим времето да покаже какво ще стане между нас, но съм отворен за разговор с нея. "Тоника" бе нещо прекрасно, което създадохме заедно, и не искам българите да си спомнят за него със скандалите между нас" - отсече Диомов.

Композиторът в момента работи усилено с новата си група, за която признава, че е сбъдната мечта за него след разгрома на "Тоника". В средата на декември подготвя грандиозен уличен коледен спектакъл в Бургас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама