Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4445398 www.bgdnes.bg

Наско Месечков изригна: Няма да участвам в"Денсинг старс"!

Лили АНГЕЛОВА

"Готов съм за жури в риалити формата "Денсинг старс" и по никакъв друг начин няма да участвам в предаването." Това сподели шампионът по спортни танци Наско Месечков веднага след като напусна предаването "ВИП брадър". Красавецът, който първи обяви, без да се притеснява, че е имал сексуални контакти със същия пол, обясни, че повече от пет години е доказал с титлите си, че си разбира от професията.
"Живея, за да танцувам, и затова смятам, че съм човекът, който може да дава акъл поне в това", обяви Месечков.

В момента той има шанс желанието му да се изпълни, тъй като един от основните членове на журито - Галена Великова, преди ден съобщи, че е бременна и ще роди второто си дете точно през пролетта, когато започва шоуто. Това най-вероятно ще й попречи да участва в шоуто и ще отвори врата пред Месечков.
"Щастлива съм, че втората инвитро процедура беше сполучлива и ще си имаме бебе", похвали се във Фейсбук Галена Великова.

Реклама

"Рано е още да събираме жури за "Денсинг старс". Разбира се, знаем за нейното положение, но въпреки това ще отправим покана към нея", споделиха организаторите на танцувалното предаване. В момента чаровната Великова е жури в гръцкия вариант на "Денсинг старс".

"Нямам нищо против Галена. Харесвам я, тя е невероятен специалист. Но смятам, че и моето време вече е дошло да се наредя на масата като жури", сподели Наско Месечков желанието си вече да е от другата страна на дансинга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама