Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4445457 www.bgdnes.bg

Мара зачева инвитро

"Пациентката ни няма проблем, но бърза със забременяването, защото, когато родителите нямат репродуктивни несъвместимости, само Господ може да реши кога това да се случи. В случая ние играем точно тази роля." Това споделиха под секрет специалисти, които ще се грижат фолкпевицата Мария да зачене дете по оперативен път от милионера Християн Гущеров.

Влюбените, които съвсем скоро ще станат семейство - на 17 януари, решили, че времето, в което се пробвали по естествен път да увеличат числеността си, е достатъчно. И за да не разчитат на случайността, решили да се консултират със специалисти от най-добрата болница в София.

Реклама

"Много са нещата, по които се различаваме от останалите. При нас се отделя голямо значение на имунитета и на двамата родители, като първоначално ще направим изследвания на майката в тази област. През това време работим и с алтернативни методи като акупунктура, която не само помага за кръвоснабдяването на яйчниците и матката, но и понижава нивата на хормоните на стреса. После ще съставим индивидуална програма на пациентката ни, съобразена с всички световни новости в областта", обясниха от екипа, който ще се грижи бременността на Гущеровата жена да мине безпроблемно.

Ако зачеването и раждането минат успешно, ВИП двойката със сигурност ще се възползва и от услугата "замразяване на пъпна връв", която от години се прилага не само по света, но и у нас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама