Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4447029 www.bgdnes.bg

Бизнес дамата Ваня Червенкова: Чакам Екимова в съда!

"Чакам Ива Екимова да заведе дело срещу мен. Вече обяви в публичното пространство, че ще се бори в съда, но имам доказателства за думите си по неин адрес, както и свидетели, които да ги потвърдят. Няма от какво да се страхувам. По-скоро тя да помисли как ще се пребори за честта и достойнството си" - това обяви пред "България Днес" бизнес дамата Ваня Червенкова.

Конфликтът между нея и пиар агента Ива Екимова стартира преди няколко седмици след участието на Червенкова в коментарното предаване към "ВИП Брадър" - "Голямата уста". Ваня сподели в социалната мрежа послание към Екимова, в което категорично твърди, че Ива трябва да си спомни първо за миналото си в Австрия, където е заработвала в "някои други специализирани клубове", преди да дава квалификации за други хора. Екимова от своя страна изрази готовността си да се бори в съда до доказване на правотата си.

Реклама

"Не съм имала никога контакти с нея, не сме се срещали, не сме се карали, но си позволих да споделя тези истини след коментар на Екимова в социалната мрежа, където тя ме обиди жестоко. Коментарът беше моментално премахнат от нея, но аз го пазя и мога веднага да покажа откъде тръгва всичко " - споделя Червенкова.

В отговор на казаното от Ваня Ива коментира пред "България Днес", че се чувства дълбоко обидена и всичко за миналото й в Австрия е долна лъжа.
"Аз съм университетски преподавател. Ако имах срамно минало, нямаше никога да бъда допусната до там" - твърди Екимова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама