Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4450384 www.bgdnes.bg

200 бона дал Азис на Китаеца

Кралят на фолка Азис е платил колосална сума на Ники Китаеца, за да се прави на негов мъж, твърдят близки до изпълнителя.

Ромският славей е платил 200 000 лева на Николай, за да бъдат и се показват заедно. Сумите били давани на по-малки траншове в продължение на няколко години. Те са били формулирани като договор. Китаеца се задължавал да придружава певецът и да се преструва на гей и негов мъж. В договора било изрично записано, че Николай не трябва да разкрива истината.

Реклама

Двамата уж се ожениха пред десетки камери през 2006 година.
Още тогава близки на Азис бяха категорични, че това е само театър. Влюбените направиха всичко възможно да опровергават това и се дълго се преструваха на влюбена двойка.

След няколко години идилия връзката им внезапно се разпадна. Китаеца сякаш потъна вдън земя. Появи се само откъслечна информация за него, че се е оженил за неизвестна фолкпевица и има дете. Самият Николай категорично отказваше да говори за отношенията си с ромския славей. Певецът стигна по-далеч.

"Не искам да чувам за това момче", "Не познавам никакви китайци", отсичаше изпълнителят на "Напипай го" в свои интервюта.

Осем години по-късно Китаеца пръв проговори за отношенията си с Азис.
"Бях негов шофьор. Назначи ме на работа, карах го навсякъде. Постепенно негови приятели започнаха да го разпитват за мен. Правеше им впечатление, че съм млад и добре сложен. Един ден той ми направи сделка. Предложи ми да инсценираме сватбата и цялата си връзка. Той печелеше реклама, а аз щях да стана известен", разказа Китаеца пред камерите.

Ники спести голяма част от истината, научи "България Днес" от близки до Азис. Участникът във "ВИП брадър" не е сключил сделката само за слава. Той е прибрал парите, за да оправи живота си. По това време Николай живее скромно с родителите си в панелка в столичния квартал "Люлин". Търси си работа и случайно започва да работи за Азис. Не може да устои на финансовото предложение, защото единствено по този начин има шанс за собствен дом. Изпълнителят го води само по лъскави ресторанти и магазини, а Николай е доволен от новия си живот. Накрая обаче се карат за пари. Двамата не могат да разделят хонорар от 100 000 лева, който печелят от шоуто "Сделка или не".

Реклама

"Азис винаги е бил влюбен единствено и само в себе си", отсече още тогава Китаеца. Според неговата версия той сам напуснал Краля на фолка.
В момента ромският славей има концерти в Турция и не коментира случилото се пред камерите и разказа на бившия си. Негови приближени обаче са категорични, че той знае какви ги е говорил Николай и е бесен.

"Азис сам не знаеше с какво се захваща, когато тръгна историята с Китаеца. Тогава много хора му казаха, че един ден цялата тази суматоха ще се обърне срещу него", твърдят приближените му. Нещо повече, според някои Китаеца лъже и в момента за пари.

"Това е нагласена история. Вмъкнаха го в шоуто този Николай точно с тази идея. Да разкрива пикантни неща за Азис. Без него Китаеца винаги е бил никой", разкрива един от най-близките на Азис. Според него Николай и Васко от Костинброд наистина са били любовници.

"Той може да говори каквото си иска сега. Може и наистина да не е гей, но едно време си лягаше в едно легло с Васко", кълнат се близки на певеца. Според тях единственото вярно в думите на Китаеца е, че е имало сделка. И това са парите, които Азси му дал.

"Никой не твърди, че Николай е бил влюбен във Васко и е правил някои неща доброволно. Не, той ги направи за пари", убедени са и до днес от обкръжението на изпълнителя.

Приятелка им роди дете

Една година след фиктивната му сватба с Китаеца двамата обявиха, че чакат бебе. Азис се сдоби с дъщеря Рая. Майка на детето е приятелка на Васко - Гала. Тогава тримата даваха много интервюта как ще си разпределят задълженията и ще се грижат за детето. В крайна сметка Китаеца бързо си тръгна от семейството, а Гала и Азис продължават да живеят заедно до днес. Това е още една неразкрита мистерия около ромския славей. Според мнозина всъщност Гала винаги е била жената до Азис, а всичко друго е просто мистерия.

Азис: Обичах го!

В едно от последните си интервюта Азис призна, че пази халките от сватбата си с Китаеца. "Свикнал е да има мъжко рамо да себе си и това му липсва. Въпреки това избира слаби играчи, за да доминира над тях. Обичах Китаеца", изповяда Азис.

Реклама
Реклама
Реклама