Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4455423 www.bgdnes.bg

Турбото мачка питона на Пищова

Актьорът Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, твърди, че притежава пенис, за който всеки истински мъж би му завидял.

Колоритният актьор държал навсякъде да се разбере, че в гащите му се крие неудържимо чудовище, което би изумило дори и най-опитните дами, научи "България Днес".

Реклама

Колкото и да е горд с внушителните размери на пениса си, Турбото не можел да намери мира от една мисъл, която дълго време измъчвала съзнанието му - Митьо Пищова.
Търновският шоумен от години тръби из родните медии, че няма мъж в България, който да го надмине по големина на пениса. Във всяко свое изявление Пищова слага още няколко сантиметра към достойнството си, а съвсем наскоро пък обяви, че е наблъскал 50 кубика силикон в пениса си. Търновецът твърди, че операцията му е струвала 3000 лева и я е направил, за да радва многобройните си фенки.

Оказа се обаче, че Митьо има сериозна конкуренция. Боби Турбото също можел да се похвали с внушителни размери, без да е прибягвал до хирургични интервенции. Актьорът постоянно разказвал пред най-близките си приятели, че това е едно от най-добрите му качества и винаги му върши чудесна работа. Турбото дори се заканил, че може да докаже това пред камерите на "Биг брадър", където в момента е част от участниците в изданието "Ол старс" и клюките твърдят, че е сигурен финалист.

Очаква се медийният сблъсък между Пищова и Турбото на тема пенис да стигне до крайности, но до този момент Митьо не желае да коментира темата, подплашен от задалата се конкуренция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама