Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4456985 www.bgdnes.bg

Сървайвърка зарязала Русия заради изневяра

Теодора Иванова

Красавицата Надежда Олег Прокопиева е зарязала Футболист №1 на България Иван Иванов заради безкрайните му изневери. Това споделила самата тя пред най-близките си приятели в риалитито "Сървайвър", където участва.

Дамата, която се изявява като бизнес консултант, и Русия бяха заедно близо осем години. Двамата се разделиха преди 12 месеца. Преди това Надето прости не една и две грешки на възлюбения си. Тя преглътна многобройните му запивания по заведенията с дружката му Иван Караджов, с когото дори бяха набедени за гейове. Чаровницата, която е и участничка в доста конкурси за красота, беше близо до футболиста и в най-трудните моменти. Един от тях беше инцидентът пред софийски бар през зимата на 2009 година, когато мъж нападна Русия и Караджов с нож.

Реклама

Нещата между двамата започнали сериозно да се пропукват след скандалните снимки със сръбската сексбомба Сандра Йованович. На тях ясно се виждаше как мадамата се целува с Иванов и го държи за мъжкото му достойнство. Малко след този случай Надя за пореден път била излъгана от любимия си и решила да сложи край на връзката им.

"При мен няма един тежък момент - сподели тя за времето, прекарано със защитника. - Може би има наслояване на много по-дребни, но често случващи се през кратък период от време. Говоря за взаимоотношенията си с човек, който толкова ме е разочаровал, че много пъти съм си казвала, че няма смисъл. Но след това продължавам. И всички тези моменти, които продължиха осем години, ме промениха тотално. Сега не съм с този човек. Става въпрос за бившия ми приятел, когото не искам да наричам приятел, защото той е част от моето семейство."

След раздялата двамата все пак са запазили добрите отношения помежду си. Доказателство за това е и фактът, че Иван се включи в предаването "Сървайвър" заради нея. Надежда имаше специален разговор с него, в който той я окуражи за представянето й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама