Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4457432 www.bgdnes.bg

Щерката на Глория отслабва за бала

Щерката на Глория – Симона, е едва на 18 години, но вече се бори с килограмите, научи "България Днес".

Както се казва - генетиката не е празна наука и в случая на младата Загорова тази приказка важи с пълна сила. Симона е копие на майка си и е пухкава точно толкова, колкото беше Глория в началото на кариерата си.
През последната година прохождащата певица рязко напълня и излишните килца й личат отвсякъде. Симона е наляла бузи и е оформила плашещо закръглени бедра, като спокойно задминава майка си по размери.

Реклама

Ако доскоро килограмите не пречеха на щерката на Гло, то през последните месеци младата изпълнителка се е видяла в истинско чудо. Причината е, че идващата пролет Симона завършва училище и трябва да изглежда добре за бала, а продължавайки с пиците и пастите, това няма как да се случи.

Загорова е стигнала до извода, че с тези размери няма да влезе в никоя от скъпарските рокли, които е набелязала за специалната вечер, и колкото се може по-скоро трябва да разкара излишните мазнини от себе си.
Глория моментално се е притекла на помощ на щерка си, разбирайки, че нещата са сериозни и външният вид на дъщеря й ще изиграе решаваща роля и в бъдещата й кариера. Примата на фолка е позволила със Симона да се заеме известната диетоложка доктор Емилова, която години наред контролира и килограмите на примата на фолка. Така напоследък майка и дъщеря заедно топят излишните мазнини, подлагайки се на зверски глад, за да заприличат на фиданки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама