Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4457554 www.bgdnes.bg

Гала ПОТРЕСЕ Ласкин

На никого не прощава Иван Ласкин. Актьорът от култовата лента "Васко да Гама от село Рупча" за пореден път доказа, че едва ли има по-голям скандалджия от него.

Ласкин отново даде воля на негативните чувства в себе си и грубата критика в любимото си онлайн пространство. В интернет никой не може да го цензурира и той се възползва от това без притеснения.

Реклама

Този път той е насочил дулото на словесната си артилерия към Гала.
"Ерудицията, еманацията - плашливата ми интелигентност и беззъбието да хапя ми говорят едно! На кафе с Гала... потрисам се! Ерудирах се!"

Другото е: "Добре де, ако няма "Биг брадър", Гала ще има ли сутрешно предаване?" Явно актьорът е потресен от факта, че в предаването гостуват предимно участници от риалити шоуто. Съгласен с него е явно и Росен Цанков, доведеният син на Стефан Данаилов. Той пише: "Ще има... как да акаме здравословно".
И двата коментара на Ласкин се радват на голяма популярност, подкрепя го и колежката му Койна Русева.

Не всички обаче са съгласни с Иван. "Защо гледаш и се тормозиш, като не ти харесва?! Гала е била фактор в телевизията доста преди "Биг брадър", гласи една от критиките към мнението на актьора.

Словесните нападки към Гала са доста по-леки от тези, които той отправи наскоро към Николета Лозанова и нейното предаване, където бе заснет и излъчен. Ни Ло намекваше, че той пие прекалено много и дори шофира след употребата на алкохол.
Същевременно един от последните коментари на Ласкин е: "Тази страна е пълна със злобни и мерзки хора!" Доста интересно...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама