Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4459002 www.bgdnes.bg

Боби Турбото: Три години съм без работа!

Лили АНГЕЛОВА

Екс телевизионният водещ Боби Турбото е пред фалит. Причината е, че вече трета година стои без работа. Турбото се прочу с идиотските си роли в предаването "Сблъсък" на Иван и Андрей. Превъплъщенията му в най-различни образи бяха хит, но за кратко. "Сблъсък" бе свален от екран, а Турбото остана без препитание. Макар и да е дипломиран актьор, след работата си за опосумите никой не го наема за сериозни роли. Хонорарът за краткия му престой в къщата са първите пари, които получава от доста време насам. Затова и се чуди какво по-напред да направи с тях. Иска да заведе родителите си, които го издържат, на почивка, да ремонтира жилището си, да му останат и пари, с които да започне свой филмов проект. Ако не успее, обаче е наясно, че ще затъне в още по-големи дългове.

"Не мога да избягам от образа на Боби Турбото, защото той е лош пиар за мен. Именно заради него не ми даваха роли и не можех три години да си намеря работа", обясни Захариев. "Ако бях влязъл в ролята на идиота Боби Турбото с очилата и престилката във "ВИП брадър", щях да стигна до края. А можеше и да спечеля, защото тук има шанс истинският кретен", убеден е още Боби.

Реклама

"Нямам приятелка, сам съм, живея при нашите и най-сетне ще ги заведа до Париж за 40-годишнината от брака им", сподели Борислав Захариев. Все пак актьорът се радва, че е излязъл с невредим имидж от риалити шоуто, защото в момента в къщата е трудно да се живее. "Много е напрегнато сега", казва Турбото. Той не крие, че е привлечен от изкусителката Калина, но не вярва да стане нещо между тях.

"Падам си по Калина като външност, като характер, защото с нея имахме за какво да си говорим и тя е интересен човек. Със сигурност ще се виждаме и навън", обясни Борислав Захариев пред "България Днес".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама