Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4459091 www.bgdnes.bg

Блатечки на заплата при Диляна

Манекенката Диляна Попова, която отскоро има и модна линия, направи Асен Блатечки рекламно лице на марката й дрехи, научи "България Днес".
Актьорът позира за фотосесия, която цели да рекламира новата колекция и бутика на красавицата.

"Успя ли да си позволиш хонорара на звездата Блатечки", шегували се близки до новата звездна двойка, които станаха родители на момченце преди 2 месеца.
Блатечки не е единствената звезда, която застана пред обектива в името на успешния бизнес на Попова.

Реклама

В специалната фотосесия участваха още актьорът Калин Врачански, певицата Рут Колева, моделът Мариам Саид, водещият на "Гласът на България" диджей Мартен и съпругата му Джули, манекенките близначки Доротея и Емануела и телевизионната водеща Яна Грудева. Разбира се, там е и лицето на марката Диляна Попова, прегърнала вълчица.

"Диляна явно е вдъхновена за дрехите си от Асен, тъй като той по нищо не изглежда облечен различно отпреди. Пак е с бял потник, кожен панталон и на мотор", констатираха модни критици.

За самата Попова това са първите професионални снимки, които заснема след раждането на сина си Борил. Моделката все още не е в перфектна форма, но това не й попречи да изглежда на ниво, било то и с помощта на малко фотошоп.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама