Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4460653 www.bgdnes.bg

Бирмата прости на Преслава

Добромир ДОБРЕВ

Преслава и Жоро Бирмата отново са заедно, този път по-щастливи от всякога. Напук на всичките слухове и клюки, които ги разделяха, двамата показаха категорично, че са влюбени и продължават напред, като връзката им е вече дори по-силна. Заможният милионерски син и певицата са си простили всички забежки и прегрешения. "България Днес" научи, че те са взели решение повече да не се крият от хората и да се появяват на светски събития заедно.

Новината идва по-малко от месец след като за първи път ви показахме спрягания за любовник на чалгаджийката Димитър от Асеновград. Младият момък сам се бе похвалил, че Преслава му пали пурите и се виждат често. Палавата изпълнителка обаче обяснила на официалното си гадже, че другият й е само приятел и никога не са имали нещо повече. В крайна сметка Бирмата простил всичко, тъй като и той самият често си позволявал волности. Това най-добре го знае друга чалгарка - Ивена, която бе ухажвана от богаташа. Жоро се дразнел и от това, че певицата често прекалявала с чашката, особено по време на участия. Именно това бе причина за последния им спор в пернишка дискотека. Тогава Петя, както е рожденото й име, дръпнала повечко от необходимото и позволила на феновете й да се снимат с нея и да я гушкат, като това станало пред очите на Бирмата.

Реклама

Е, явно всички недоразумения вече са изгладени. Нещо повече - Преслава обещала, че спира твърдия алкохол и вече ще си позволява само по чашка-две бяло вино.
Дни преди големия концерт на „Планета“ в НДК Преслава и Бирмата се показаха, без да се крият от фотообективите. Те се отдадоха на опиянението от пушенето на наргиле в нощен бар. Компания им правеше не някой друг, а свекървата на Преси и майка на Бирмата - Лидия Станоева. Тя продължава да бъде една от най-добрите приятелки на изпълнителката. Скалата, както е известна бившата футболна шефка, е гушнала влюбените гълъбчета, а семейството изглежда видимо щастливо.

Всички бяха облечени в черно, каквато е модната тенденция тази зима. За да не качи и килце повече отгоре, Преслава е започнала да пуши като комин. Към този порок я тласка и свекърва й Лидка, която също пали цигара след цигара. Двете излизат при всяка удобна възможност, когато изпълнителката няма участие. Скалата дори й вдъхваше кураж преди концерта в НДК, където Преси за първи път изпя новата си песен "Ако утре ме губиш". Според сигурни източници посланието в текста било насочено именно за Бирмата. Това е и причината двамата да заровят томахавките и да си простят греховете.

"Преслава е жената, която ми е най-много на сърце от всичките досегашни приятелки на Жоро. От първия момент, в който се запознах с нея, отношенията ни са били отлични. Моите впечатления за нея са прекрасни. Тя е много земен човек", споделя за нея Лидка Скалата пред "България Днес". Майката на Бирмата не се притеснява, че бъдещата й снаха е с цели 6 години по-голяма от сина й.
"По мое време това беше недопустимо, но нещата се промениха. Сега виждате колко много връзки са така. Годините не са толкова важни, когато има разбирателство и любов", категорична е Станоева.


Жоро се ошишка, вижте менюто му!

Широката тениска на Жоро Бирмата не успя да скрие прогресивно нарастващото му тяло, видя "България Днес". Бузите на младия бизнесмен също са станали доста пухкави, което издава, че обича да си похапва, но за сметка на това не е от най-големите фенове на фитнеса и спорта.

Менюто на Георги Станоев било безкомпромисно - сутрин нагъвал сандвичи или банички, на обяд задължително се отдавал на тлъсти свински пържоли или кюфтета, а вечерята била най-изобилна, като за мезе винаги поръчвал вълча салата. Не се лишавал от пържено и газирани течности.

Майка му и Преси много рядко правели опити в кухнята да му готвят сами. Обикновено Бирмата похапвал в ресторантите, които родителите му движат. Един от тях е "Българани" в квартал "Сухата река". Пред свои авери възлюбеният на Преслава не се притеснявал да коментира, че в последните месеци е качил 15 килограма и вече надхвърля котата от сто.

Някои твърдят, че това е въпрос на ген и синът се е метнал на баща си Евлоги Станоев. Голямата Бирма, който навремето се увърташе около комбината „Кремиковци“, също не е от най-фините. Жоро обаче ни най-малко не се притеснявал от килограмите си, тъй като гушка вталяващата се все повече Преси.

Реклама
Реклама
Реклама