Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4461380 www.bgdnes.bg

Спукан канал ЗАЛЯ "КОМИЦИТЕ"

Ужас! Миризлив инцидент се случи в съблекалнята на "Комиците"!

Мечтата на всеки водопроводчик се случи - канал се спука и заля с лошотии цялата стая, в която Любо Нейков и компания се преобличат и гримират, преди да излязат на сцената.

Отвратителната случка са разиграла преди няколко дни. Буквално за минути гримьорната на телевизионерите с оказала пълна с нещо, което не е точно вода.
Най-пострадал се оказал самият шеф на трупата - Любо Нейков. Всичките му костюми били подгизнали от избилия канал. Не стига че горкият ги шие супер скъпи заради постоянно увеличаващото се тегло, ами и му се наложило да ги дава на химическо. И то на няколко пъти, защото от първия път "есенцията" на тръба не изчезнала напълно.
И това всъщност са по-малките разходи. На Нейков свят му се извил, когато повикал водопроводчиците - трябвало да се бръкне много надълбоко, защото проблемът бил сложен. Тръбата била спукана на труднодостъпно място и работата на техниците била повече от обикновено.

И когато следващия път ви предложат да отидете и да гледате "Комиците" на живо от първия ред, си помислете добре. Ако все пак отидете, не е лошо да си вземете щипки за нос!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама