Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4461673 www.bgdnes.bg

Кали: Изгониха Бони от "Пайнер"

"Бони не може да преживее факта, че беше изгонена от "Пайнер" и затова в къщата на "Биг брадър" се държа зле с Пламена, която е по-млада от нея и е едно от новите лица на музикалната компания", издаде колежката на първата изгонена от "Ол старс"- Кали.

Спекулации относно причината за напускането на Бони се носят отпреди 2 години, когато ромската перла обяви, че не вижда бъдещето си във фирмата на Митко и Мария Димитрови.

Реклама

"Избрах съчетанието между свобода, талант и опит, в което не мисля, че има нещо лошо. С този начин на работа ще се чувствам по-добре", заяви тогава Бони.
Истината се оказва друга, а изборът съвсем не е бил в ръцете на певицата.

"Какво да ви кажа, знам, че тя така и не е била печеливша за "Пайнер", защото нямаше достатъчно участия, което е най-важно за продуцентите и затова й прекратиха договора", потвърди Кали пред наши източници.

Бонка, както е истинското име на певицата, още не можела да преживее, че била отритната от "Пайнер" и твърдяла, че вината за неуспеха й се дължала на факта, че не я третирали наравно с останалите певици.

"Трябваше да работя с по-посредствен екип, защото истинските професионалисти се пазеха за Преслава и Анелия. Постъпиха с мен много подло и всъщност тръгнах надолу", жалвала се Бони пред приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама