Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4463531 www.bgdnes.bg

Руска телевизия твърди: Край за Гришо и Маша!

Българският ас в тениса Григор Димитров и бившата №1 на корта Мария Шарапова вече не са гаджета, гръмна руският Първи канал. Красивата Маша вече имала флирт с пилота от Формула 1 Марк Уебър (Авл), твърдят телевизионерите и дори излъчиха кадри на тенисистката и автомобилния състезател.

В момента рускинята е в Сингапур за демонстративните мачове от новосформираната Висша лига в тениса. Димитров от своя страна отмаря в нейната къща в Лос Анджелис, откъдето само преди дни си пусна снимка с тиган в ръка и тенджера вместо шапка на главата. Очакванията на всички са, че Шарапова съвсем скоро ще си е у дома в Града на ангелите при любимия.

Реклама

Според сънародниците на тенисистката обаче това не е съвсем така. Дали нашето момче чака приятелката си в нейната къща не е ясно, твърдят те. Можело и да е някъде другаде, все пак там къщи има достатъчно. Вече година и нещо двамата влюбени делят дома на Мария, когато имат време да са заедно там, и не за пръв път българинът отива там сам и изчаква любимата си, което е световноизвестно за всички, следящи клюките около звездите.

Телевизионният канал излъчи кадри как Шарапова е гушнала австралиеца Марк Уебър и на този фон водещите проведоха диалога си относно взаимоотношенията им.
"Шарапова, изглежда, има ново увлечение - Марк Уебър", заявиха журналистите. Колега попита: "Тя не беше ли женена за българския тенисист Григор Димитров?" В отговор получи обяснение: "Не. Не са се женили. От почти две години са заедно, по едно време се говореше за годеж, но това така и не бе потвърдено. Явно пътищата им се разделят."
Дали думите на руските водещи са истина за момента не е потвърдено.

"България Днес" се опита да се свърже безуспешно с бащата на Гришо, а други негови близки не пожелаха да коментират интимния му живот, нито въпроса дали ще си идва за Коледа и сам ли ще е, ако посети роднините си в Хасково.
На тенисистите предстоят още две седмици почивка, след което започват подготовката за новия сезон. Нова година Димитров, Шарапова и много техни колеги ще посрещнат в Австралия, тъй като на 4 януари сезонът започва с турнир в Бризбейн, на който ще се пуснат и българи, и половинката му.

Преди време пред "България Днес" известната ни ясновидка Соня Заварчик пророкува, че през наближаващата 2015 година топдвойката на световния тенис ще сключи брак, а към края й може дори да им се роди наследник. До момента нищо не опровергава прогнозата на родния медиум.

Спипаха ги в Милано

Че има нещо между Григор Димитров и Мария Шарапова, "светна" преди две години.
През пролетта на 2012 година руският секссимвол бе засечен от папараци да се разхожда из улиците и магазините в Милано. Небрежно и уж незаинтересовано на прилична дистанция се шматкаше и изгряващата тогава звезда на тениса Григор Димитров. Докато се усетят чуждестранните журналисти, че лицето, което често се вижда зад Маша, е на Григор, минаха няколко дни.

Преди това, още през зимата, двамата тренираха заедно в Мелбърн за турнирите, с които започва годината. Тогава се прокрадна някаква тънка клюка за връзка помежду им, но по онова време се твърдеше, че родният талант има вземане-даване с друга голяма звезда на женския тенис - Серина Уилямс. И това беше вярно, но всичко между тях бе за кратко и угасна.

След време Серина и Мария си размениха дори злобни женски изречения в смисъл коя била гаджекрадка и коя не заслужавала Гришо, но това отшумя.

Реклама
Реклама
Реклама