Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4463622 www.bgdnes.bg

Преслава подарява апартамент за Коледа

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава е купила апартамент на родителите си в родния си град Добрич, научи "България Днес".

Дълго време Янка и Кольо живеели в краен квартал на добруджанския град, който не се славел като особено привлекателен. В един момент Преслава взела решение да зарадва родителите си и им купила апартамент в централната част на областния град. Жилището изглеждало доста добре и майката и таткото с охота се преместила в новия си дом.

Реклама

Близки до Преслава разказаха, че тя се славела като човек, който трудно може да даде пари. Средствата си инвестирала предимно в себе си и не искала да дава пари за други хора. Щом станело въпрос за семейството обаче, изпълнителката винаги развързвала кесията и щедро помагала.

Преслава има и други апартаменти в страната. Тя притежава жилище в Пловдив, където неведнъж е признавала, че се чувства най-добре. Именно там ходи майка й, когато й гостува за няколко дни, за да могат да се видят повечко време.

"Още като тийнейджърка ме попита веднъж кога може да бъде напълно, ама напълно независима от нас, родителите й. Отвърнах, че когато започне да се издържа сама и да не разчита на семейството си. Много бързо го постигна, още на 15 години изкарваше парите си сама. А сега, сега много работи. Знам, че по Нова година актуалните певици имат и по две участия на ден", сподели преди време майката Янка. И допълни:

"Искаше да строи къща, ние винаги сме живели в апартамент и сме спестявали, за да си построим една вила, която сега така си стои празна и не можем да я продадем. Съжалявайки за това, че сме лишавали децата си от много неща заради тази вила, й казах на Петя да си купува готово и да си живее живота. Радвам се, че си има жилище, преди все по квартири живееше, първо с Галена, после сама".

Дълго време около Преслава се носеше мълва, че е получила мащабен подарък от бизнесмена Коко Динев. Според информацията той й платил за участие в Гърция, като й купил апартамент в Сандански. Впоследствие информация съвсем се обърка и дори се заговори, че апартаментът в Пловдив й е взет от него. Тя обаче е категорична, че няма нищо вярно в тези твърдения - Динев не й купувал апартамент.

Реклама
Реклама
Реклама