Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4466780 www.bgdnes.bg

Любовницата на Бербатов избяга в Англия

Бившата любовница на Димитър Бербатов следва неговите стъпки и акостира в Лондон. Една година след като Бербо напусна английската столица, еротичната танцьорка Даниела Арнаут се установи именно там. Някогашната плеймейтка от няколко месеца е в мегаполиса, където реши да продължи професионалния си път. Вече минала 30-те години, Даниела продължава да се изхранва с еротични танци в нощните клубове. Арнаут, изглежда, е достигнала тавана си в България и реши да пробва късмета си на Острова, където любовта на живота й доскоро играеше. Там танцьорката работи на повикване - при добри оферти се кълчи на частни партита и участва в специални програми на най-вървежните клубове в Лондон. Коронният номер на Арнаут е танц на пилон, който според свидетили е изключително възбуждащ и еротичен. Самата Даниела признава, че го е показвала на самия Бербатов в интимна обстановка.
Именно Бербо е единственият човек, за когото родената в Габрово сексбомба е танцувала индивидуално. Даниела и Димитър имаха около двегодишна афера преди няколко години, когато футболната звезда вече бе гадже с настоящата си половинка Елена Щилянова. Арнаут признава, че Бербо остава голямата й любов и след него не е срещала мъж, към когото да изпитва толкова силни чувства. Разкритията й за връзката й с Бербатов и носи само негативи и тя вече дълги години носи етикета "любовницата на Бербатов".
"Елена ми беше бясна, след като разказах за Бербатов, беше полудяла - разкри тогава Арнаут пред "България Днес". - Но трябва да ми е благодарна! Заради мен той си седна на задника и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство и деца, а щеше да продължава по стария начин. Почти не смеех да изляза тогава. Всички ме сочиха с пръст. Бях кучката на Бербатов. Беше истински кошмар за мен и близките ми. Когато чукна в Гугъл името си, ми става лошо."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама