Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4469815 www.bgdnes.bg

Ученичката на Благо бяга от училище

Теодора Иванова

Младото гадже на Благой Георгиев - Куини Алис Николова, може сериозно да го загази. Покрай любовта си с Джизъса тя е зарязала училището и не се вясва в частното школо, в което е от есента.

Моделката е последна година и през май трябва да е абитуриентка. Заради постоянните й отсъствия е много вероятно и да не успее да завърши.
Откакто се разбра за връзката й с футболиста, Куини се е появявала в училището по-малко от 10 дни. От началото на ноември въобще не е стъпвала в класната стая. Според съучениците й, вместо да се занимава с уроците, Куини предпочита да гостува на любимия си в Русия.

Реклама

Благо играе в "Рубин" (Казан), но прекарва немалко време в Москва, където има собствено заведение. Самият футболист използва всеки свободен момент, за да се прибере в София и да бъде с младото си гадже.

Георгиев явно е решил да посвети половинката си във вярата. Халфът дари Куини с кръст, подобен на един от тези, които той носи. Бижуто е инкрустирано с няколко скъпи камъка. Георгиев със сигурност се е изръсил сериозно за дара. Според специалисти такива модели понякога достигат до $1000. Моделката от своя страна почти не се разделя с кръста в последно време.

Новоизлюпената двойка вече си има и най-близките дружки. Изненадващо или не това са Валери Божинов и Николета Лозанова. Четиримата често се забавляват заедно, а за последно купонясваха на именния ден на плеймейтката. Мнозина смятат, че Николета и Благо използват дружбата си, за да натрият носовете на общите си врагини Христина и Алисия.

Дружбата им бе подкрепена и от новият гуру на Николета - Евгени Минчев.
"Да не се размените в калабалъка. Направо ме включете. Ще си направим Николета Файв", сподели той под обща снимка на четиримата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама