Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4475788 www.bgdnes.bg

Алисия подкара поршето на Ники Михайлов

Фолкпевицата Алисия подкара поршето на любимия си Ники Михайлов, видя "България Днес".

Бившата на Божинов джитка със скъпарското возило, докато Михайлов тренира в Турция. Откакто е част от турския отбор "Мерсин", вратарят прекарва все по-малко време с половинката си, което истински вбесявало Алисия. За да се реваншира за отсъствията си, Михайлов дава мило и драго изпълнителката да не мели сол на главата му и да не му държи сметка много-много. Вратарят й е оставил лъскавото "Порше", опитвайки се да омилостиви ревнивата си половинка.

Изпълнителката се появи с него на церемонията по връчването на наградите за най-елегантните българи за 2014 г. Както всяка година, сред удостоените с приза "БГ модна икона" присъства и представител от попфолк индустрията. Тази година именно Алисия бе избрана за най-елегантната чалгаджийка. Останалите победители в конкурса са Валерия Велева, Заки, Григор Димитров и Мария Силвестър.

Реклама

Певицата бе придружавана от гримьора Кирил Чалъков и като истинска звезда дойде с половин час закъснение. Противно на очакванията, фолкаджийката бе заложила на по-семпъл тоалет и вместо с типичното за нея разголено деколте се появи с вълнен черен пуловер, съчетан с бяла копринена пола.

Външният й вид предизвика неодобрителните погледи на някои от присъстващите, сред които миналогодишните носителки на приза - Ива Екимова и Жени Живкова, стъкмени в скъпарски официални рокли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама