Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4475833 www.bgdnes.bg

Гущеров-старши се ожени!

Само месец преди фолкпевицата Мария да се омъжи за Християн Гущеров, бащата изпревари сина си. Бившият депутат от БСП и бизнесмен Добромир Гущеров е сключил брак с приятелката си Диана Русанова!

Церемонията е била в много тесен кръг в София, в резиденцията на Гущеров в центъра на столицата. Мария, дъщеря й Марая, Християн, бизнесмени и приятели на

Реклама

Гущеров-старши са сред избраните гости на тържеството.
Добромир и Диана са заедно от няколко години и живеят в Австрия. Тя е доста по-млада от основателя на застрахователно дружество "Орел", но заради нея Добромир прави чудеса от храброст. Отслабва с повече от 50 килограма, къса с политиката и се пренася да живее извън България.

"Искахме с Диана да си купим къща в Бояна. Ами то се оказа, че в София една къща с неизрядни документи е много скъпа, при условие че нямаш нито път до нея, нито комуникация, а мръсните води текат по улиците, не можеш пеш да стигнеш до нея, какво остава с кола. В Бояна една такава къща през 2008 г. вървеше от милион и половина до 4 млн. и половина евро. И аз си купих къща в Тирол, Алпите, която е много по-евтина, много по-хубава, с много повече земя", разказа преди време Гущеров.
Бившият БСП депутат среща Диана осем месеца след тежкия развод на Гущеров с майката на сина му Християн.

"Тя е до мен и ми помага в работата, също е икономист. Без нея не бих могъл да се справя", споделя бизнесменът.
Дълго време се говореше, че Диана изобщо не одобрява фолкпевицата Мария за жена на Християн. На сватбата двете демонстрираха перфектни отношения. Добромир и Диана нарочно направили скромна церемония, за да не засенчват предстоящото тържество на Мара и Християн.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама