Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4477925 www.bgdnes.bg

Курви разбиват брака на Джордан

Преспах с най-добрите ти приятелки, защото са курви и не те уважават. С тези думи започна своята изповед мъжът на плеймейтката Кати Прайс.

В покъртително интервю за в. "Мирър" 27-годишният бивш стриптийзьор Кийран Хейлър разкри причините да изневери на цицорестата брюнетка, по-известна като Джордан, от която има две деца.

Реклама

"Те бяха леки жени и не ми отказаха, което ги прави още по-отвратителни приятелки. Можеха просто да кажат "не". Нямаше нужда да идват на среща с мен и да приемат поканата ми за интимни ласки. Но и двете направиха това. А уж държат на Кати. Това всъщност показва какви същества са тези девойки", споделя мускулестият мачо. Една от прелъстените от Хейлър дружки на жена му е Джейн Поунтни. Тя е приятелка на 36-годишната Прайс от тийнейджърските години и двете минаваха за неразделни.

Изневярата на Кийран бе разкрита през юни. Любовната афера с Джейн започва точно когато едрогърдата му жена забременява с второто им дете. В продължение на 7 месеца младият съпруг на Джордан палува с Поунтни, а преди това вкарва в леглото си и друга дружка на жена си. Британският секссимвол, която има два брака във визитката си и три деца от Питър Андре и Алекс Рийд, лично оповести новината за похотливия си мъж. С пост в Туитър Прайс обяви, че се развежда от Хейлър, с когото се ожениха в началото на 2013 г., след съвсем кратка връзка. Двамата се запознават в клуб, в който Кийран работи като стриптийзьор.

"Той е отвратително човешко същество", написа тогава в социалните мрежи бременната в седми месец красавица. "А Джейн е грозна курва и разбивачка на семейства, така че пазете гаджетата и съпрузите си от нея", добави още моделът, който е украсявал кориците на най-известните модни списания.

В началото на август Джордан роди момиченце на Кийран, който помоли благоверната си за прошка. С оправданието, че е пристрастен към секса, той поиска да се върне при семейството си и обеща да се подложи на лечение срещу зависимости. Това бе достатъчно на Кейти да го приюти отново и да прости прегрешенията му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама