Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4482905 www.bgdnes.bg

Всички балерини напускат Слави

Балет "Магаданс" се разпада!

Балерините масово се гласят да напуснат "Шоуто на Слави" в знак на подкрепа към низвергнатата си колежка Мартина Огнянова, научи "България Днес" от екипа на Дългия. Само преди седмица Слави Трифонов скъса всякакви отношения с възлюбената си, като я помоли да напусне предаването. Останалите балерини искали да подкрепят Мартина и са заплашили, че ако колежката им не бъде върната на работа, и те си тръгват. Като се знае характерът на Слави, това е много вероятно да се случи. След като шоуменът и приятелката му се разделиха, Мартина беше натирена да си търси нова работа, за да не се мотае много-много пред погледа на бившия си вече любовник.

В медиите се появиха различни версии защо двамата скъсаха, като засега най-сочната е, че Мартина е изневерявала на Слави, той е разбрал за това и й е бил шута.
"Няма изневяра, човекът, който посочват за нейно гадже в момента, тя го познава от години. Добри познати са, но нищо повече", сподели близка до балерината, запозната с любовната история на Мартина.

Реклама

В момента балерината се намира във Варна, където ближе рани и се готви за нов удар - да вземе част от танцьорките в шоуто на Слави и да направи собствен балет. Факт е наистина, че част от момичетата се навили на варианта да продължат кариерата си с Мартинка, а от предаването на Дългия косвено потвърдиха тази информация, като обявиха конкурс за балерини на страницата на шоуто.

Само преди месец топпапараците на "България Днес" хванаха Слави Трифонов самотен "в крачка" да прекарва лятната си отпуска без русата амбиция Мартина. Именно тогава тръгнаха слуховете за тяхната раздяла, които от повече от месец вече станаха факт. Огнянова и Трифонов вече не живеят заедно, а Дългия дори е помолил танцьорката да изнесе тихомълком багажа не само от работното място, но и от собствения му апартамент. Взел й е и джипа "Мерцедес".

"Мартина още не може да преживее, че е поредната изгонена от сърцето и шоуто на шефа. Истина е обаче, че той прави това с всяко от гаджетата си, което поставя условие да има сватба, а после и дете. Дългия е навит само на варианта да се сдобие с наследник, но не и с рода, която да му се тръшне от страна на жената", обясняват от екипа на шоумена.

Проблемите между Слави и балерината започнали още в началото на лятото. Между тях нямало скандали, но фактът, че всеки започнал да излиза за дълго време поотделно, се отразил и на двамата.

"Марти не споделя за отношенията си със Слави, но изкара цяло лято във Варна при роднините си. С шефа бяха само една седмица на морето. После той замина да си прави здравословните процедури, както всяко лято", обясняват близките на балерината.
Раздялата между Трифонов и Огнянова тръгна с невинни реплики между двамата първо на репетиции, а после и по коридорите.

Реклама

"Времето ти изтече...", къде на шега, къде на истина, се провиквал често Дългия към Мартина и танците й по време на подготовката на шоуто "Гласът на България". На всички забележки обаче стройната синеочка не отговаряла, а само стискала уста. Все пак раздялата с шефа не била голям проблем за Мартина. Русата амбиция не се слави като скромна девойка. Преди нея Румънеца от дуета Румънеца и Енчев бе похвалил сексуалните й умения, в които се уверил на едно от общите им турнета. Веднага след него Мартинчето имаше вземане-даване и с Борис Солтарийски.

Мълвата твърди, че красивата девойка от Варна, дошла да учи кинезитерапия в НСА, често осъмвала в леглата на богати и известни мъже. Те й помагали да се адаптира по-добре в столицата.

Кариерата на Мартина започва от кастинг в шоуто за балерини, където се явява съвсем случайно. Харесват я, печели мястото, а две години по-късно и сърцето на Слави Трифонов. "За шефа обаче не беше важно кои са били мъжете на Мартина преди него. Те просто се разбираха и това в известен смисъл го успокояваше", твърдят от предаването на Дългия.

Случайно или не, официалното скъсване на двойката настъпило преди по-малко от седмица. Тогава възлюбената на Слави отново поискала да официализират връзката си преди Коледа, но той безцеремонно обяснил, че къса с нея, без обяснения.


И Маги, и Алекс искаха сватба

Предишните сериозни връзки на Дългия - с психоложката Магдалена Ангелова и беквокалистката от "Шоуто на Слави" Алекс Раева, също завършиха с бърза раздяла за водещия заради желанието на момичета да се оженят за Дългия.

"Първо Магдалена постави условие, че иска сериозна връзка и дете, после Алекс, която Трифонов дори излъга, като й купи пръстен, че ще се ожени за нея, но така и не удържа на обещанието си. Накрая и двете си намериха други мъже и го оставиха. Мартина направи същото", обясни причините водещият да няма успешна връзка в живота си човек от екипа на Слави.

Реклама
Реклама
Реклама