Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4490958 www.bgdnes.bg

Любо Нейков събира родата по Коледа

Актьорът Любо Нейков ще събере цялата си рода за коледните празници. Семейството на шефа на комиците наскоро изнесе помен за година от кончината на брат му Цветан Нейков. Миналата година от масивен инфаркт само на 44 години си отиде баткото на актьора от "Комиците". Нейков не крие пред близките си, че още не е преживял трагедията. Твърди, че се опитва да не мисли за случилото се, но празниците постоянно му напомнят за загубата.

"Както всяка година, така и тази цялото семейство на Нейкови се готви да празнува Коледа. Тъжно е това, което им се случи, защото при тях празниците почваха от 24 декември та до края на февруари. Понеже и майка му, и баща му, и брат му Цветан, дъщеричката му Инна, както и самият Любо Нейков и детето му Анна - всички са родени през февруари, купонът им беше по цял месец. Правеха си големи тържества. Сега много съжалявам за мъката им, тъжно е да загубиш дете", обясни Здравка, съседка на семейството на Нейков.

Реклама

Според нея и бащата на Любо, бивш инженер, също не бил добре със здравето - имал диабет и други операции, затова Нейков можело да реши да вземе всички от Червен бряг при себе си в София да празнуват.

"Възможно е всички заедно да отидат до столицата, така поне ще си разнообразят, много хубаво семейство са", споделя съседката на родителите на Любо Нейков от Червен бряг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама