Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4490996 www.bgdnes.bg

Надежда Захариева отново баба

Лили АНГЕЛОВА

"Аз съм най-щастливата баба на света! Мислих, че ще мина само с право хоро, но танцувах на почти всички ритми на сватбата на сина ми." Това сподели развълнувано Надежда Захариева, съпругата на гениалния поет Дамян Дамянов, по повод сватбата на по-малкия си син Явор, която се състоя вчера в София, научи "България Днес".

На събитието присъствали все отбрани приятели на Лора и Явор, а двамата не спирали да се държат за ръце и да забавляват гостите, дошли на празника им. Явор Дамянов се запознава с Лора отдавна, но двамата дълго време са само приятели. И двамата са били модели на различни храни и напитки. Приятели на двойката споделят, че Лора и Явор съвсем скоро ще се сдобият с наследник, който вероятно ще носи името на баба си - Надежда. "Не искат да се говори по темата, но е ясно, че Лора е бременна", казва близка на булката.

Реклама

Иначе Явор Дамянов не е глезеното дете на популярните си родители. Занимава се активно с каскадьорство от 1996 г., когато е студент първи курс в Националната спортна академия. Има заснети повече от 20 филма. "Така е, най-известният режисьор, с когото съм снимал, е Брайън де Палма. Играл съм и в "Черната далия". Снимките бяха много тежки. Сериозни травми, да чукам на дърво, никога не съм имал, но дребни натъртвания - да. Най-опасните рискове обаче съм поемал зад волана, като при лоши условия съм шофирал с много големи скорости", сподели преди година пред "България Днес" Явор Дамянов. Днес с каскадите обаче е свършено. Красавецът се занимава с компютри, а Лора му помага. По-голямата кака на Явор – Райна, също има свое семейство и дете.

"Щастлива баба съм, какво повече да искам освен здраве за всички нас", радва се на хубавите събития една от най-успешните ни поетеси Надежда Захариева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама