Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4492360 www.bgdnes.bg

Малък Тошко и Ники Кънчев мъртвопияни!

Малък Тошко се накърка зверски след победата си в риалити формата "Биг брадър ол старс", видя "България Днес". Славков не изневери на навиците си и първото нещо, което направи, след като грабна наградата, бе да се отдаде на безпаметен запой в компанията на водещия Ники Кънчев.

Още в къщата на Големия брат любимият внук на Тодор Живков обърна няколко питиета на екс, напрегнато чакайки да чуе името на победителя. Емоциите надделяха, когато разбра, че именно той е любимата звезда на България, и зашеметен, Тошко побърза да се скрие в тоалетната, за да осмисли случилото се.

Реклама

Партито след финала на шоуто се състоя в дискотеката на фолкпевеца Константин в Студентски град. По случай 10-годишнината на родния "Биг брадър" клубът на фолкаджията бе препълнен с бивши съквартиранти на предаването. Оказал се център на внимание, зажаднелият Славков спокойно се отдаде на запой, пресушавайки няколко бутилки уиски с водещия Ники Кънчев. Двамата си правеха компания през цялото време, състезавайки се кой ще погълне повече и позирайки пред обектива за пиянска фотосесия, от която дълго ще ги е срам.

Жертва на накъркания Славков стана водещата Албена Вулева. В социалната мрежа скандалната блондинка сподели впечатленията си от грандиозното парти.

"Победителят в "Ол старс" едва не ми отскубна силиконовия бюст в желанието си да ме опипа, а приятелите ми едва отскубнаха него от гореспоменатия мой бюст! Това със свалените гащи в къщата било направо детска игра... Слава Богу, всичко си е по местата освен изпитото от Малък Тошко!" - оплака се Вулева.

Дискотеката на Коцето се пръскаше по шевовете от подпийнали съквартиранти, а скъп алкохол се лееше като вода до късните часове на нощта. Това бе като оазис за Малък Тошко, който така му отпусна края, че се наложи близките му да го приберат по най-бързия начин вкъщи и да го скрият от медиите. Дълго време останалите от компанията са се чудили дали да не извикат линейка за накъркания си другар, но са решили да не го излагат допълнително.

Никой от присъстващите не желае да коментира подробности от вечерта, но очевидци твърдят, че пиянските изцепки на Славков са били невиждано зрелище.
След безпаметната нощ синът на Батето бе неоткриваем. Малък Тошко не изпълни условията си по договора с продуцентите на формата и не се появи в предаването на Гала, както се очакваше. Водещата на "На кафе" избесня в ефир и заядливо подхвърли, че Славков не е изтрезнял още, за да застане пред камерите й.

"Беше ясно, че ще стане така. Алкохолът му е голям проблем" - бяха единодушни коментаторите в студиото.

Според близки на Малък Тошко пиянските му изцепки, подобни на вчерашната, продължавали по три дни. Всички роднини на Славков са силно притеснени от безпаметното му пиене, още повече че за известно време Тошко се беше отказал от чашката, опитваше се да спортува и да води здравословен начин на живот. Сега всичко това е забравено, а внукът на Тато не пропуска случай да се накърка и да си свали гащите. Близки на Славков-младши са потресени от поведението му и резултатите, до които то може да го доведе.

Реклама
Реклама
Реклама