Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4492756 www.bgdnes.bg

Жената на Джаферович уредила победата му

Жената на Ваня Джаферович - плувкинята Жени, е истинският победител в "Сървайвър". Сексапилната Евгения Ангелова, която бе част от предишен сезон на формата, измислила цялата стратегия как мъжът й да си тръгне със 100 000 лева, научи "България Днес".

"Вярно е. Ние говорихме много, преди да замина. Тя е изгледала всичките американски сезони, в момента при тях е 29-и сезон, значи, преди да замина, са били 27-28. Жени ми каза кои сезони са най-добрите и какво да гледам. Първо си казвах: „Какво ще гледам сега, отивам там и ще играя.“ Но тя ме убеди, че трябва да видя как се прави. Ако бях отишъл без подготовка и без да знам как се играе, нямаше да се държа по този начин. Нямаше стратегически да се справя с шоуто", признава и бившият футболист на „Локомотив“ (София) и „Берое“.

Реклама

След като се отказва от професионалния футбол, Ваня решава да се пробва в приключенското предаване. Нахъсва го именно жена му. Предава му своя опит, среща го и с други участници в нейния сезон. Жени създава стратегия на мъжа си, в която освен силен в игрите трябва да стане и любимец и на останалите участници.
Макар и този сезон да не участва в предаването, Жени определено разпали страстите покрай "Сървайвър". Мнозина си спомниха за шеметните й форми по време на играта й в Панама.

Още там Жени Ангелова накара половината мъжка аудитория да си пожелае да оцелява на самотен остров с нея. След завръщането си в България тя се съблече за мъжко списание. Малко след това се залюби с Ваня и приключи с голите снимки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама