Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4493036 www.bgdnes.bg

100 бона изкарва Васко Кеца за празниците

За Васил Найденов предстоящата 2015 г. ще започне повече от успешно, научи "България Днес". След драмата в КТБ, където естрадният изпълнител изгуби огромна сума пари, късметът най-сетне се усмихна на звездата. За разлика от миналата година този път Васко Кеца си е опекъл добре питката и ще изпрати старата година със 100 бона по-богат. Любимият на хиляди българи естраден изпълнител е залят от участия през декември, а най-доходоносна за певеца ще е вечерта навръх Нова година.

Найденов ще пее на площада в Бургас, където от общината ще му бъде заплатен тлъст хонорар, двойно по-висок от това, което Кеца взима за вечер. Няколкото часа изпълнения пред зъзнещите бургазлии са нищо в сравнение с това, което Васко ще грабне по-късно.

Реклама

Найденов е гост-изпълнител на новогодишната вечеря в грандхотел "Приморец". Ултралуксозният хотел е единственият петзвезден в Бургас, а за празничната вечер цените за куверт и нощувка варират между 1000 и 2000 лева. Ето защо за певеца новогодишната вечер ще е като златна мина, след която може преспокойно да не работи няколко месеца поне.

Кеца е поработил усърдно върху графика си за декември и си е уредил множество участия, изпатил си от миналата новогодишна вечер, когато за няколко часа в заведение взе мизерен хонорар, изпълнявайки хитовете си пред подпийнали столичани.
Изминалата 2014 година беше повече от тревожна за изпълнителя. Освен огромната сума пари, които изгуби в КТБ, участията на Найденов бяха критично намалели. Финансовата криза, която удари певеца, му е дала добър урок и изпълнителят е решил да работи здраво, за да закрепи положението.

С парите, които ще изкара само за няколко седмици, Васко успя да засенчи дори Лили Иванова. Единственият неин концерт, за който се знае, е този на Коледа, когато Лили ще представи най-новия си албум.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама